Berryland, de mederij / ciderij van Vitalii, een van onze goede vrienden in Oekraïne is door het Russische leger vernietigd. De hele infrastructuur en stock zijn verloren. Om alles nog wat erger te maken is ook de boomgaard volledig verwoest. De medes en ciders van Berryland waren van een geweldige kwaliteit. Vitalii heeft met zijn producten erg veel internationale prijzen veroverd, en terecht. De ciders van Berryland staan bij mij persoonlijk heel erg hoog op het lijstje met de beste die ik ooit al gedronken heb.

De mederijen van de Lage Landen hebben besloten om een hulpactie op poten te zetten. We starten een gofund.me om Vitalii te helpen Berryland weer op te bouwen.  Wat gaat er nu concreet gebeuren? 

Van elke fles die in de Clockwork Bee Meads webshop verkocht wordt, gaat 20% van de verkoopprijs naar het Berryland-fonds.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *